top of page

NM 2023 Jessheim

Forrige helg ble Jessheim forvandlet til sentrum for norsk friidrett da NM i Friidrett fant sted fra 6. juli til 8. juli. Arrangementet samlet utøvere fra hele landet, som konkurrerte om ære, medaljer og personlige rekorder. Det var en begivenhetsrik helg, preget av spenning og storslagne prestasjoner.


Sigurd Tveit deltok på 800 m. menn.


NM i friidrett er en unik anledning for unge talenter til å vise frem sitt potensial og sin dedikasjon. Gjennom en rekke øvelser, fra sprintløp til høyde- og lengdehopp, har utøverne inspirert og begeistret publikum med sin innsats og engasjement.


Vi kan ikke glemme Sigurd Tveit og Fredrik Øvereng, begge dedikerte utøvere og stolte representanter for Idrett Uten Alkohol. Til tross for at seieren ikke var deres denne gangen, har de vist en imponerende innsats. Sigurd har arbeidet seg tilbake etter en skade og viser en sterk vilje til å komme tilbake på toppnivå. Vi ser frem til å følge hans fremgang videre. Fredrik, en dyktig ambassadør for Idrett Uten Alkohol, avslutter sin konkurransekarriere, og vi takker ham for hans engasjement og bidrag til idretten!


NM 2023 på Jessheim var en helg fylt med spenning, innsats og inspirasjon. Både utøvere, arrangører og publikum bidrog til å skape et minneverdig NM. La oss fortsette å heie på unge talenter og oppmuntre til en sunn og alkoholfri livsstil, slik at vi kan se frem til enda flere fantastiske øyeblikk i fremtidige mesterskap. Vi ønsker alle utøvere lykke til med deres videre karrierer og eventyr i friidrettsverdenen!

Comments


bottom of page