top of page

Vår nye ansatt

Oppdatert: 12. jul. 2022

Den 7. mars i år, hadde Gina Bakke Bolstad, sin første arbeidsdag på DNT – Edru Livsstil sitt hovedkontor på Knarvik, utenfor Bergen.


Gina, som er vår (Idrett Uten Alkohol) sin nye prosjektmedarbeider, er 30 år - og født og oppvokst på Bolstadøyri i Voss kommune. I 2010 flyttet hun til Bergen for å studere, og etter det har hun blitt boende i Vestlandets hovedstad.


Det var først i voksen alder at Gina, som i dag er toppidrettsutøver, begynte med trening. I løpet av et par intense år, har damen som tidligere var overvektig – og som ikke likte å trene - blitt en av de beste i landet i sin idrett. Etter endt studietid begynte Gina å jobbe i barnehage, og hun har også vært mye ute på reise. For noen år siden bestemte hun seg for å endre livsstilen sin, og ta bedre vare på kropp og hode. Gjennom denne målsettingen oppdaget Gina styrkeløft, og for første gang i livet opplevde hun mestringsfølelse og glede gjennom fysisk aktivitet. Idretten har fått større og større plass i hjertet til Gina, som tidligere opplevde trening nærmest som en «straff». I dag er den sterke og målbevisste damen på landslaget i styrkeløft, og hun har konkurrert både i EM og VM i 2021. Idretten har totalt endret Gina sitt liv - og dette er noe hun unner flere å oppleve. Derfor ønsker hun å bidra til å motivere andre til en sunnere livsstil, og bidra til DNT – Edru Livsstil sitt arbeid for å gjøre idretten til en alkoholfri sone. - Da Idrett uten alkohol (IUA) lyste ut at de trengte en prosjektmedarbeider, var det som om navnet mitt stod skrevet over hele annonsen, sier Gina. Hun forteller videre at hun lenge har visst at hun har ønsket å jobbe med sin store lidenskap, nemlig idrett. Gina ønsker å fremme en sunn og aktiv hverdag. Hun vil vise barn og unge at det finnes en form for idrett for alle, og at dette kan være det gøyeste som finnes. - Jeg har selv klart å snu om livsstilen min ved hjelp av idrett, noe jeg aldri hadde trodd kom til å skje. Gjennom arbeid med IUA kan jeg bidra til at flere kan få lignende opplevelser og det ser jeg veldig frem til. Sammen med prosjektleder Marte, er Gina allerede godt i gang arbeidet!Comentários


bottom of page