top of page

Rusfri Sone under Holmenkollen Skifestival: Idrett Uten Alkohol og KRIK skaper en trygg møteplass!

Idrett handler ikke bare om konkurranse og prestasjon, men også om fellesskap, glede og mest av alt, inkludering. For Idrett Uten Alkohol og KRIK står verdien av en rusfri idrettssone sentralt. Derfor er vi stolte av å kunngjøre at vi sammen med Holmenkollen Skifestival vil skape en trygg og inkluderende atmosfære, helt fri for alkohol, under årets arrangement fra fredag 8. mars til søndag 10. mars.


Idrett Uten Alkohol er engasjert i forebyggende og holdningsskapende arbeid, rettet mot barn, unge, utøvere, trenere, foreldre og ledere innen idretten. Vi mener at idretten skal være en trygg og inkluderende arena for alle, uavhengig av alder og bakgrunn. Derfor er vi fast bestemt på å skape attraktive, rusfrie møteplasser hvor alle kan delta og trives.


Vår camp, i samarbeid med KRIK, vil være et samlingspunkt for alle som ønsker å oppleve Holmenkollen Skifestival uten alkohol. Her vil du ikke finne noe som helst alkohol, og vi ønsker alle, uansett alder, hjertelig velkommen. Ta med deg familien, venner eller bekjente, og bli med oss!

På campen vil det være konkurranser, vaffelservering, god stemning og musikk. Vi står rett ved snuplassen for skiløperne, klare til å heie dem frem og skape en festlig atmosfære for alle som passerer.


Hvor finner du oss? På bildet ovenfor ser du vår camp markert i lilla (rusfri sone). Når du kommer til Holmenkollen vil du se skilt som viser deg veien!


Vi ønsker å formidle budskapet om en rusfri idrett og understreke at idretten skal være en trygg og inkluderende plass for alle. Gjennom initiativer som dette håper vi å inspirere til positive endringer og skape et fellesskap som verdsetter helse, trivsel og fellesskap over alt annet.

Vi gleder oss til å se deg på Holmenkollen Skifestival, i vår rusfrie sone, hvor vi sammen kan nyte idretten og skape gode minner uten alkohol!

Comments


bottom of page