top of page

Bli med på KnarvikMila: Løping, samhold og Idrett Uten Alkohol!Den årlige begivenheten KnarvikMila nærmer seg raskt, og det er på tide å gjøre seg klar til en helg med spenning, endorfiner og idrettsglede! Arrangert i samarbeid med Idrett Uten Alkohol, gir KnarvikMila deg en fantastisk mulighet til å delta i et løpsarrangement og samtidig støtte en sunn og aktiv livsstil. Ikke bare det, ved å melde deg på via Idrett Uten Alkohol, kan du til og med få gratis startnummer! Sett av datoen 1-3. september i kalenderen din, for dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av.


En helg for alle

KnarvikMila er et løpsarrangement som appellerer til løpere på alle nivå. Enten du er en erfaren maratonløper eller en nybegynner som ønsker å utfordre deg selv, er det en distanse som passer for deg. Arrangementet tilbyr tre forskjellige distanser: halvmaraton, 10 kilometer og 5 kilometer. Uansett hvilken distanse du velger, vil du bli møtt av en entusiastisk atmosfære og en storslått løype som tar deg gjennom de vakre omgivelsene i Knarvik.


Samhold og fellesskap

KnarvikMila handler ikke bare om å løpe, det handler også om samhold og fellesskap. Arrangementet tiltrekker seg deltakere fra hele landet, og du vil få muligheten til å møte likesinnede løpere og idrettsentusiaster. Du kan utveksle erfaringer, inspirere hverandre og kanskje til og med finne nye treningspartnere. KnarvikMila skaper en atmosfære av positivitet og samhørighet som vil gi deg minner for livet.


Et partnerskap for en sunn livsstil

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved KnarvikMila er samarbeidet med oss i Idrett Uten Alkohol. Dette partnerskapet fremhever betydningen av å oppmuntre til en sunn livsstil uten bruk av alkohol der idretten finner sted. Ved å melde deg på KnarvikMila gjennom Idrett Uten Alkohol, kan du få gleden av å delta i løpet uten alkoholrelatert markedsføring, og du vil til og med motta et gratis startnummer. Dette er en flott måte å støtte sunne og positive aktiviteter, for både store og små.


Påmelding og mer informasjon

For å melde deg på KnarvikMila og dra nytte av vårt tilbud om gratis startnummer, besøk denne siden og følg instruksjonene for påmelding.


Comments


bottom of page