top of page

KnarvikMila

Gratis startnummer til KnarvikMila i år? IUA har i flere år vært en av KnarvikMilas viktigste samarbeidspartnere, og vi er stolte av å få være med på laget. Dette er en løpsarrangør som tydelig og standhaftig holder fast ved verdier vi i Idrett Uten Alkohol kan stå 100 % inne for.

Registration is Closed
See other events
KnarvikMila
KnarvikMila

Tid og sted

02. sep. 2022, 10:00 – 04. sep. 2022, 23:00

Knarvik, Knarvik, Norge

Om arrangementet

Løp KnarvikMila i høst! 

Gratis startnummer til KnarvikMila i år? IUA har i flere år vært en av KnarvikMilas viktigste samarbeidspartnere, og vi er stolte av å få være med på laget. Dette er en løpsarrangør som tydelig og standhaftig holder fast ved verdier vi i Idrett uten alkohol kan stå 100 % inne for.

For å få gratis startnummer til KnarvikMila, må du sende oss en mail via skjemaet nedenfor. Der kan du også registrere deg som IUA-ambassadør om du ikke er det fra før, noe som er en forutsetning for å kunne løpe for oss. For ikke å få en faktura på startkontingenten i etterkant, må du delta i IUA-trøya. Den får du tilsendt i posten når du blir ambassadør.  Etter løpet må du dele et bilde av deg selv fra arrangementet på Instagram og Facebook med emneknaggene #IdrettUtenAlkohol. På bildet må logoen vår og startnummeret være synlig.

Meld deg på i dag, og så ses vi i september!

Dele dette arrangementet

Send inn skjema for å melde deg på

Meld deg på

Har du IUA-trøye? Da er du ambassadør og skal gå direkte til send-knappen.

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon

Takk for at du tar kontakt!

bottom of page