top of page

IUA SummerGames

Er du klar for å ta del i sommerens mest spennende utfordring? Velkommen til IUA SummerGames, en unik teamkonkurranse hvor InnerLimit CrossFit for første gang introduserer mix lag-formatet! Dette er din sjanse til å samarbeide tett med en partner av motsatt kjønn og vise hva dere sammen kan klare.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
IUA SummerGames
IUA SummerGames

Tid og sted

22. juni 2024, 08:30 – 16:00

Åsane, Storbotn 108, 5106 Øvre Ervik, Norge

Om arrangementet

Er du klar for å ta del i sommerens mest spennende utfordring? Velkommen til IUA SummerGames, en unik teamkonkurranse hvor InnerLimit CrossFit for første gang introduserer mix lag-formatet! Dette er din sjanse til å samarbeide tett med en partner av motsatt kjønn og vise hva dere sammen kan klare. Idrett Uten Alkohol (IUA) er med som hovedsponsor, og vi gleder oss til å se mange dyktige atleter delta.

IUA SummerGames er mer enn bare en konkurranse; det er en fest av styrke, strategi og samhold. For første gang inkluderes også en Master-divisjon for atleter somer 40 år eller eldre, slik at også de kan nyte spenningen ved å konkurrere i mix lag. Dette er en gylden mulighet for å vise at idrett virkelig er for alle aldre.

InnerLimit CrossFit sin visjon for IUA SummerGames er klar – de ønsker å skape en plattform hvor alle deltakere, uavhengig av nivå, kan føle på mestring og styrken ved å jobbe mot sine personlige mål. Samtidig legger InnerLimit opp til at det skal lønne seg å være best, med utfordringer som virkelig tester grensene til hva du og din partner kan oppnå sammen.

Så, er du klar til å ta steget ut i det ukjente med din lagkamerat og skape minner som varer livet ut? IUA SummerGames er ikke bare en mulighet til å konkurrere, men også en feiring av fellesskap, sunne livsvalg og ren idrettsglede. Bli med oss for en helg hvor du kan utforske dine grenser, møte likesinnede atleter, og aller viktigst, ha det gøy!

Registrer deg og din partner her, og la IUA SummerGames bli sommerens høydepunkt! Vi ser frem til å se deg og din lagkamerat ta utfordringene på strak arm og kanskje til og med klatre til topps på seierspallen. Forbered deg på action, glede og en uforglemmelig opplevelse.

Dele dette arrangementet

Send inn skjema for å melde deg på

Meld deg på!

Har du IUA-trøye? Da er du ambassadør og skal gå direkte til send-knappen.

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon

Takk for at du tar kontakt!

bottom of page