top of page

Fjord O 2022

13-17. juli 2022 vil Emblem IL og IL Veten arrangere Fjord-O 2022 i Ålesund og nær Stryn. Idrett Uten Alkohol er med som samarbeidspartner, og får derfor dele ut gratis startnummer til våre medlemmer/ambassadører. Send oss en melding eller mail dersom du ønsker delta!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fjord O 2022
Fjord O 2022

Tid og sted

14. juli 2022, 11:16 – 17. juli 2022, 23:00

Ålesund, Ålesund, Norge

Om arrangementet

13-17. juli 2022 vil Emblem IL og IL Veten arrangere Fjord-O 2022 i Ålesund og nær Stryn. Idrett Uten Alkohol er med som samarbeidspartner, og får derfor dele ut gratis startnummer til våre medlemmer/ambassadører.

For å få gratis startnummer til Fjord O, må du sende oss en mail via skjemaet nedenfor. Der kan du også registrere deg som IUA-ambassadør om du ikke er det fra før, noe som er en forutsetning for å kunne løpe for oss. For ikke å få en faktura på startkontingenten i etterkant, må du delta i IUA-trøya. Den får du tilsendt i posten når du blir ambassadør.  Etter løpet må du dele et bilde av deg selv fra arrangementet på Instagram og Facebook med emneknaggene #IdrettUtenAlkohol. På bildet må logoen vår og startnummeret være synlig.

Dele dette arrangementet

Send inn skjema for å melde deg på

Meld deg på!

Har du IUA-trøye? Da er du ambassadør og skal gå direkte til send-knappen.

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon

Takk for at du tar kontakt!

bottom of page