top of page

Bergen3000

BERGEN 3000, Store Lungegårdsvannet rundt, arrangeres i regi av Sædalen IL. Dette er et raskt 3000 meter løp, en mulighet for å teste kondisen og et kjekt arrangement for hele familien!

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Bergen3000
Bergen3000

Tid og sted

09. juni 2024, 10:00 – 16:00

Bergen, Store Lungegårdsvannet, Bergen, Norge

Om arrangementet

BERGEN 3000, Store Lungegårdsvannet rundt, arrangeres i regi av Sædalen IL. Dette er et raskt 3000 meter løp, en mulighet for å teste kondisen og et kjekt arrangement for hele familien! Under BERGEN3000 kan man enten delta som individuell løper for å løpe 3000 meter, eller som stafettlag sammen med 4 andre - eller begge deler. Løypen går fra Amalie Skram VGS, via Møllendal Allmenning, videre til Florida og grusstien med målgang over Nonnekloppen, den røde broen i retning AdO Arena. Stafetten gjennomføres i samme løype, og består av 4 etapper a 750 meter. Løypen er flat og rask, samt med en distanse alle klarer å gjennomføre - enten du sprinter, jogger, går eller ruller.

BERGEN3000 kan med andre ord skaper nye gode minner og opplevelser sammen for din bedrift og deres familier!

Du kan melde deg på via denne lenken, og vi i Idrett Uten Alkohol får dele ut en rabattkode til alle våre medlemmer som ønsker delta! Send en mail til evelynn@edru.no for å få koden som du kan nytte deg av.

Dele dette arrangementet

Send inn skjema for å melde deg på

Meld deg på!

Har du IUA-trøye? Da er du ambassadør og skal gå direkte til send-knappen.

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon

Takk for at du tar kontakt!

bottom of page